Hjälp att underhålla trädgården

I vår lummiga trädgård har vi allt ifrån nässlor och maskrosor till aprikos- och körsbärsträd. Vi har en lagom stor trädgård med tjocka häckar som omger dess center. Jag är en bohemisk person som älskar den lummiga känslan. När jag tidigare jobbade 70% så hade jag tid att ta hand om hemmet och barnen och där ingick trädgården. Men nu när barnen blivit äldre så har jag börjat jobba mer eftersom jag inte har behövts hemma på samma sätt. Plus att jag har varit taggad på att börja jobba mer. I takt med att mer och mer tid har gått åt till jobbet så har trädgården blivit äldre, mer vildvuxen och starkare. Därför kontaktade jag förra året R. Fastighetsservice i Uddevalla som erbjuder ett stort antal tjänster, däribland kan deras trädgårdsmästare i Uddevalla förvalta vår trädgård 1,5 timma i veckan ungefär. Då håller de nässlorna i styr, klipper träden och den lilla gräsmattan. Det har hjälp oss väldigt mycket och det är absolut värt att lägga pengar på någon som är så duktig. Utöver trädgårdstjänster så erbjuder de fönsterputs, städtjänster och måleri-arbeten. De är aktiva över hela Uddevalla med omnejd och de är väldigt duktiga på att ta hand om trädgårdar och de är säkert lika duktiga på deras andra arbetsområden. En fönsterputs skulle vi faktiskt behöva, ska höra med R. Fastighetsservice i veckan.