Hundar i bilen

Att ha fyra hundar i samma bil och samtidigt köra 5 timmar bil upp till Sundsvall är ingen bra kombination. Då bilen får tar mycket stryk, det är hår i hela bilen och bilens klädsel blir förstörd. Sedan så råkade en utav hunderna att repa bilens lack då hunden satte upp hennes klor på bilen. Så om ni vet någon kunnig och effektiv bilverkstad som arbetar med bilvård i Sundsvall får ni gärna hjälpa till. Men nu ska jag och hundarna ta en långpromenad så hörs vi senare ikväll.

PS: Glöm inte att skriva i kommentarsfältet om ni vet någon bra bilverkstad i Sundsvall här nedan i kommentarsfältet.

( Uppdatering )

Jag vill först och främst tacka er som gav mig förslag på kunniga bilverkstäder i Sundsvall. Jag ringde till Fore Tech Service och de kunde ta emot mig på en gång och de fixade min klädsel och tvättade rent bilen invändigt och utvändigt på ett snabbt och smidigt sätt. Förståeligt nog kunde de inte fixa min repa på bilen, då de skulle behöva ta in bilen över dagen och det har inte jag tid med.