Svag för Sydasiatisk mat

I den här värmen som varit det senaste i Huskvarna så har vi beställt mycket hämtmat. Vi har inte ätit så mycket hemma men mycket ute, vi har käkat i parker, på stränder och i andra naturområden. Jag tycker att det är så mysigt, speciellt när så mycket tid spenderas inomhus när man jobbar. När jag väl slutat jobbet och lämnat lokalen så vill jag spendera så lite tid som möjligt hemma i lägenheten. Jag brukar ta bussen hem genom Huskvarna, gå upp i lägenheten och byta om till lättare kläder. Min sambo brukar komma hem vid samma tid ungefär och så brukar vi gå ut och hitta på någonting. Jag tycker det är värt att lägga lite extra pengar på mat dessa fina månader för att inte behöva lägga lika mycket tid inomhus, laga mat, förbereda och handla för att laga mat. Vi har provat de flesta restauranger i Huskvarna men vi har hittat vår favorit restaurang i Huskvarna. Den heter Viet Nam Nam och de har fantastisk mat, jag är svag för asiatisk mat men det mesta som jag har provat i Sverige har varit tråkigt och brukar inte påminna om de verkliga asiatiska och vietnamesiska smakerna. Men på Viet Nam Nam Restaurang har de verkligen lyckats, de framhäver de rätta smakerna i varje rätt och hittar en perfekt balans mellan olika smaker, sött, starkt, syrligt och salt för att skapa fantastiska rätter. Vi har provat det mesta där, jag och min pojkvän brukar dela på två rätter eller ibland på fler om vi tar någon förrätt. De är en av de bästa restaurangerna i Huskvarna och vi är numera stamkunder där.