Vårt hunddagis ska utvidgas

Jag älskar verkligen hundar och min verksamhet började genom att jag tog hand om några vänners hundar under tiden de var bortresta, och när de hämtade hundarna fick jag lite ersättning för min insats, jag älskade det. Det var verkligen ingen börda, snarare en hobby. jag fick umgås med hundar vilket fick mig att må bra och någon betalade mig för det. Då öppnade jag en hundpassning här i Oskarshamn för hundar vars ägare jobbade eller var på semester. Det är idag tre år sedan. Och nu har jag bestämt mig för att utvidga verksamheten genom att bygga ett hus med en intilliggande inhägnad. Där ska mitt daghem för hundarna ligga, då kan vi vara där och jag slipper att ha dem inomhus i huset där jag och familjen bor. Därför så har jag tagit hjälp av Joakim Klaesson Bygg i Oskarshamn som ska bygga fastigheten för min verksamhet. Den ska vara specialanpassad för just hundverksamhet och fungera som ett hunddagis/hundhotell. Jag är säker på att det kommer att bli en succé tack vare Joakim Klaesson och deras profession som byggföretag. De utför en rad olika tjänster inom bygg i Oskarshamn med omnejd för både privatpersoner och företag. De utför nybyggnationer som mitt projekt likväl som renoveringar. De har bred erfarenhet och ordentlig kunskap inom branschen, därför känner jag mig trygg i att det kommer bli ett lyckat projekt som kommer att vara perfekt byggt för hundarna. Denna byggfirma har också en del erfarenhet av hundar, flera av dem jag pratat med på byggfirman har själva hundar och de kommer högst troligt att någon dag lämna sin hund hos mig. Det är kul när man får en sån fin relation med den byggfirma som bygger ens verksamhet.